Hulp en support
We helpen je graag.
De meeste antwoorden staan hieronder. Vind je het niet, schrijf ons. Een mens leest elke e-mail.
Veelgestelde vragen
- Hoe versleutelt Privately foto's en video's?
- Elke foto en elke video wordt op de iPhone verzegeld met AES-256-GCM. Je pincode omhult de sleutel, en de Secure Enclave bewaart hem. De sleutel verlaat het toestel nooit.
- Wat als ik mijn PIN vergeet?
- Als Herstel bij vergeten PIN toestaan aan staat, kan het vergrendelscherm met Face ID een nieuwe PIN instellen. De encryptiesleutel blijft, dus de foto's ook. Staat die instelling uit, dan is er geen herstel en kan Privately ze niet openen.
- Worden mijn foto's geüpload?
- Nee. Foto's en video's blijven op de iPhone. Geen server bewaart je bibliotheek.
- Wat kost Pro?
- Het grootste deel van de app is gratis, en er is geen gratis proefperiode. Pro ontgrendelt Vergrendelde albums, Versleutelde backups en meer, voor $ 6,99 per week of $ 39,99 per jaar. De prijs voor jouw regio staat in de app voordat je koopt.
- Hoe zeg ik mijn abonnement op?
- Apple brengt het abonnement in rekening. Open op je iPhone Instellingen, tik op je naam, dan op Abonnementen, en kies Privately. Zeg minstens 24 uur voor het einde van de periode op om de volgende verlenging te stoppen. De app verwijderen zegt het abonnement niet op.
- Hoe werken terugbetalingen?
- Aankopen lopen via Apple, dus Apple behandelt terugbetalingen. Je kunt er een aanvragen op https://support.apple.com/HT204084. Ligt het probleem bij de app, mail ons dan eerst.
- Wat gebeurt er als ik de app verwijder?
- Privately verwijderen haalt de kluis van die iPhone. Heb je al een versleutelde backup geëxporteerd, dan kun je die met je PIN op een toestel terugzetten. De app verwijderen zegt een abonnement niet op.